Η ζωή μας ένα ”κρακ”

Βασικά η χειροπρακτική μέθοδος αντιμετώπισης των υπεξαθρημάτων είναι οι ανατάξεις, δηλαδή… οι ειδικοί διορθωτικοί χειρισμοί που πραγματοποιούνται κυρίως στήν σπονδυλική στήλη καί κατά προέκταση στις αρθρώσεις!

Kiropraktorsolna.com

Η τεχνική της χειροπρακτικής ανάταξης σε μία άρθρωση (adjustment) είναι μία ειδική τεχνική πού επαναφέρει την σωστή κανονικότητα σε μία δυσλειτουργική άρθρωση!

Με την ανάταξη, ακούγεται συχνά ένα μικρό ”κρακ” το οποίο οφείλεται στην ”έκρηξη” φυσαλίδων αέρος που υπάρχουν στο αρθρικό υγρό (υγρό που περιβάλει τις αρθρώσεις).

Ο Χειροπράκτης έχει επαρκή εκπαίδευση και εμπειρία, ώστε να μπορεί να κάνει τις ανατάξεις και τους υπόλοιπους χειρισμούς ανώδυνα και με ασφάλεια.

Η επαναφορά της κανονικής λειτουργίας της σπονδυλικής στήλης που επιτυγχάνεται με την ανάταξη έχει ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση της λειτουργίας του νευρικού συστήματος και κατ’ επέκταση την ανάκτηση της έμφυτης ικανότητας του σώματος για αυτοΐαση.

Το νευρικό σύστημα είναι ο γενικός συντονιστής και ρυθμιστής όλων των οργάνων και των λειτουργιών του οργανισμού.

Ελέγχει όλες τις κινήσεις του σώματός μας, τις σκέψεις και τα συναισθήματα που βιώνουμε. Επίσης, συντονίζει τις λειτουργίες του σώματος που δεν ελέγχονται άμεσα από εμάς, όπως τον ρυθμό που λειτουργεί η καρδιά μας, το έντερο, την αναπνοή, τις ορμόνες, την πέψη, τα επίπεδα σακχάρου, τις λειτουργίες ύπνου κτλ.

Οπότε ….σκοπός της χειροπρακτικής φροντίδας είναι να αποκαταστήσει την λειτουργία του νευρικού συστήματος μας!

Kiropraktorsolna.com

Legitimerad Kiropraktor Christopher Mouratidis